Sayer suka….

on 3:16 AM

Sayer suka….

1-suka tengok movie tapi tak sampai 20 min movie yg tengok sayer. Hurm… buang duit jer, pas tu mula la tanyer member macam mana jalan citer tu.

2-Sayer Suke sangat minum susu HL Marigold, sebab ada high calcium, hight protein n low fat walaupun sayer ni dah kurus, lepas dah minum susu nanti bunyi-bunyi yang tak menyenangkan akan kluar dari perut….proot..proot…prooot. kluar angin ushh..harga 5 ringgit jer, tak mahal sangat.

3-Suka akan kasut, walaupun lebih selesa pakai selipar jepun!. Lebih kurang 100 pasang kasut saya kumpul. Sayer penah beli kasut yang sama, cuma colour jer yg beza…(membazir btol) yang peliknyer ke mana jer mesti pakai selipar jepun. hurm

4-Suka makan skit, walaupun makanan tu sedap tahap max. tak suka makan banyak2…sebab tak ada ruang nak isi.

5-Sayer suka PSP, kemana je mesti ada psp dalam beg, tak la boring menunggu, walaupun ianya agak boring jugak sebab game tak pernah tukar lebih 2 tahun...

6-Gile2 suker comic. Baca comic tak stress walaupun tengah melabur saham dekat bank (toilet)

7-Suka perfume, sebelum pakai baju wajib sembur perfume dulu, kalo tak rasa lain macam jer…bkn badan bau busuk, walaupun kadang-kadang je ada bau. Cuma tak ada keyakinan jer.

8-Sayer suka internet. Semua benda leh cari hanya menggunakan jari jemari. Taib je semua kluar, kadang-kadang taib benda yang kita nak cari, benda lain pulak yang keluar. Hurm….

9-Suka tengok benda yang cantik&besih sebab nanti jiwa sayer akan tenang…setenang tasik kenyir. jangan di sangka jiwa yang tenang tidak memberontak walaupun selalu makan hati hurm.

10-Suka shoping, go kurt dan melancong kemana2 yang boleh pegi kecuali israil.

11-Hp sangat penting dalam hidup sayer.tak ada hp ibarat hidup kosong.

12 comments:

Comment by iKa JaaFaR on March 11, 2009 at 3:43 PM

1. tgk muvi then tdo adalah bnda wajib kalau muvi xbesh.

2. anda dah kurus jadi xpayah la minum susu.

3. kasut ada 100? nak wat gallery kasut ke cik abg? haha.

4. tangki perut anda sgt kecil.

5. PSP rocks my world.

6. cuba try baca buku stephanie meyers lak.

7. SETUJU! pakai perfume bagi se,erbak bau supaya ada courage n faith to do it! go zoey!

8. intenet besh tp jgn layari pornography ye zoey.

9. ayat anda sgt menusuk kalbu kot.

10. melancong? jum kte g melancong ke new zealand since u like susu so much. =)

11. HP mmg penting. tanpa hp hindup mmg kosong.

lastly, ur blog are fantastic. cuba market ur blog kat myspace. confirm ramai yg comment.

-iKa-

 
Comment by zoey on March 11, 2009 at 3:47 PM

thanks ika. nice2 :P

 
Comment by Anonymous on March 13, 2009 at 4:28 PM

betul.betul.betul..

 
Comment by izzy69 on March 14, 2009 at 11:09 AM

1-lebih baik tengok short movie kat astro kirana(x sampai 15 min)

2-ha,kalo nak kluar angin tu jangan buat depan org ramai,kalo x bukan kluar angin tp kluar gosip..hehe

3-mungkin kaki anda sensitif nak pakai selipar drpd kasut

4-agaknya tangki perut awk kecik sangat

5-psp game paling best dlm hidup

6-pas ni try baca detective conan pulak,lagi misteri...hahaha

7-betul3x perfume boleh menambahkan keyakinan diri...cayok!cayok!

8-mmg it best tp dinasihatkan berhati-hati kalo nak layari it bila virus keluar baiki pc x de guna

9-bagi saya ayat anda boleh menghilangkan stress

10-shoping my hobbies...!!!

11-tanpa HP lagi sunyi n hidup kosong.....

 
Comment by Anonymous on March 14, 2009 at 11:17 PM

mengingatkan ku pd zmn kecik2 dlu..
really miss that tyme..
owh,thanxx zoey..!!!!

 
Comment by han on March 15, 2009 at 4:39 AM

best2.. :P

 
Comment by chumichugus on March 21, 2009 at 2:22 AM

zoey...aku nk ajak ko melancong ke israil laa...jom aaa..pas 2 tgk bola kt hartamas square lg..ahaks!

 
Comment by kembung on March 21, 2009 at 4:09 AM

hi chumichugus.. nurse kan hahahha..

 
Comment by Syadza.Izzati on March 26, 2009 at 9:16 PM

zoeey ~
same la kita !
bce komik di mana aja .
ahaha ~~

 
Comment by incik aril on April 5, 2009 at 6:05 PM

hahah..
ku stuju ngn ko no..
5..7..8..9.10..dan 11...

tuh wajib tuh...

;p

 
Comment by Mya Zulkifli on April 6, 2009 at 8:14 PM

yer la pakcikk!! huahua! byk yg sama dgn i~

 
Comment by Farah Wahida on April 9, 2009 at 12:43 AM

Susu HL Marigold ROCKS!!!
Haha!