comic pilihan

on 1:37 PM



GO GO Cha Cha Street sebuah karya ZINT. saper-saper yang mempunyai stress yang tahap terlampau, sila baca comic ni kerana semua stress korang akan disedut keluar dari otak korang tu. zoey baca comic nie semasa nak fly ke penang, sambil baca dlm flight tu...aysik gelak sorang2,tu pun tahan gelak...dalam hati tak sabar nak baca sekali lagi kat hotel sebab nak gelak puas2 biar semua stress keje hilang.

Semasa gelak sorang2 dalam flight tu ada la sorang budak kecik ni aysik tengok zoey jer... mayb dlm otak dia cakap....mcm pernah nampak abg ni, tapi kenapa aysik senyum sorang2 jer. mesti budak tu ingat zoey baru kluar wad sakit jiwa....

Ini adalah comic yg paling sempoi dan lucu yang pernah zoey baca. Memang patut dapat :-
  • Pemenang Anugerah Komik Terlampau Bestnya di Hemisfera Selatan.
  • Patut masuk Malaysian Book of Records ni!
  • Percalonan bagi Kategori "Komik Menggilakan Otak".
  • Lawak paling lawak sekali!!
  • Menggeletek tali perut hingga terasa cirit-birit".
Art Direction by Kenny Chua
Proof Edited by Najihah Hashim
Cover Art by Zint
Lettering & Designed by Margaret
Go Go Cha Cha Created by Zint


Harga: RM 7.50 SB/SWK RM 8.50
www.gempakstarz.com

7 comments:

Comment by Anonymous on March 5, 2009 at 2:14 PM

oo zowey pun suka baca comic? sama la ngan kiter. suka2

 
Comment by bunga on March 5, 2009 at 2:16 PM

saya dah baca comic tu. memang kelakar gila.

 
Comment by master on March 13, 2009 at 4:16 AM

yup. best giler. baca banyak kali pun x puas

 
Comment by lolyqa on March 13, 2009 at 3:08 PM

haha, our fav comic lawh ! sgtsgt best comic neyh ;)

 
Comment by Anonymous on March 15, 2009 at 2:21 AM

saya pun suka komic tp minat kat BEN!

 
Comment by Anonymous on March 17, 2009 at 10:24 AM

best ke komik ni?
sebab cover die tak berapa memberangsangkan...
jadi tak belila!

 
Comment by Farah Wahida on April 9, 2009 at 12:50 AM

i have to search for this! haha! Ara mmg selalu dpt penyakit mcm zoey! slalu sengih2 gelak2 sengsorang klau baca comic or novel! haha! Thanks zoey sbb temukan ara dgn comic yg mampu menghilangkn stress! =)