GTR 150x

on 1:36 PM




NAZA GTR 150x ni adalah jentera untuk bersantai atau bersuka-ria, dimana kelajuan kurang dititikberatkan...dgn 150cc standard boleh mencapai 110km/h-120km/h maksimum.. (digital speedo boleh laras berpandukan speedo reading kereta/superbike) layan koner mjavascript:void(0)emang seronok... jgn bandingkan dengan skuter import italy sebab harga je GTR dah menang..belum harga servis/sparepart lagi...sebab macam biasa la supermodel italy punye mentenen agak berat dan manja...kalau kacukan pan asia kire tak banyak songeh..

Naza GTR 150x telah dilancarkan pada 28 Ogos 2008... kira ini adalah generasi kedua bagi GTR.. Beberapa penambahan dilakukan pada model generasi baru ini antaranya : perubahan warna yg menarik dan single seat... Tiga warna baru iaitu Hitam metalik ,Oren metalik dan Putih. Penambahan carbon fibre printing tambahan pada bahagian tertentu, Lampu isyarat LED.

Naza GRR 150x memang macho, gempak, stylo dan sempoi..di jalan raya, performance pun memang bagus sangat-sangat.bagaikan burung helang terbang dengan bangganyer di langit, walaupun tak berapa laju hehhee. if nak laju beli la kawa ninja 250 tuh....GTR ni skuter jer...150cc pulak tuh....laju-laju nanti mati cepat, biar lambat asalkan selamat! hehe

GTR ni kire macam pompuan cantik jugak...memang sedap dipandang...kalau berkenan kene la gentleman cket....layan karenah...(xsemua sempurna..lagi-lagi benda ciptaan manusia) rosak motor ape-ape pun boleh rosak jugak... kalau ada yang kondem GTR ni cepat rosak la semput la itu bergantung pada penjagaan jugak...yelah...skuter punye maintenance faham-faham jer la....kene pulak enjin liquid cooled... gilera beli mahal-mahal pun rosak jugak...(kalau xnak rosak jaga elok-elok..jangan la lenjan selalu...)tapi pakai GTR nih hanya owner je taw apa kelebihan tersendiri yang xde pada skuter kebanyakan yang ada dalam malaysia nih!!! tp owner tu kalau mampu dia tak pakai gtr dah..sbb dia tak brapa mampu ler dia pakai dan berpuas hati malah boleh jatuh cinta terusss..yg pahit ditelan yg manis dikongsi bersama tp sayer belum pernah kena pahit lagilah sepanjang tempoh idup dgn gtr ni. D.O.B gtr ni. 4 december 2008

7 comments:

Comment by iKa JaaFaR on March 13, 2009 at 10:40 AM

wah wah, motobike u sgt SEXAY!

lepas nie amik pic u ngan keta lembu u tue k.

nnti kte lumba, keta lembu dgn beca, mn lagi cepat smpi kat batu caves.

motobike u angkut letak dlm keta lembu k.

xpn i pki motobike u bawak laju2 smpi batu caves. nak balik nnti i bawa la beca i balik.

hidup keta lembu!

vavava.XD

 
Comment by zoey on March 13, 2009 at 2:38 PM

hahahaha. perli nampak. dush! :P

 
Comment by iKa JaaFaR on March 13, 2009 at 6:23 PM

eheh, terasa ke?

jeng3.XD

oooo, ada hati nak dush2 i en?

smpi ke nak dush3 nie?

i jentik u tumbang terus kang.

xpasal i kena lari g 7Eleven belikn susu HL utk u.

lalala.XD

 
Comment by Yen@90 on March 19, 2009 at 3:37 PM

tau pelancaran GTR 150x...de aru
hari ape...de aru
Khamis kn...de aru
hari tu jgak..de aru
my birthday yg ke 18...de aru

 
Comment by santau_hero on March 25, 2009 at 9:10 AM

ooooohhhhhhh

 
Comment by eyka on November 8, 2009 at 8:50 PM

D.O.B gtr niy sma dgn befday i....
cma thun je laen...:p
4 dec.....!!!

 
Comment by Anonymous on April 4, 2011 at 11:58 PM

Gtr pakai minyak 2t tak?